Η Ιστορία Μας

Όλα ξεκίνησαν το 1978 στο χωριό Αδάμι του Δήμου Επιδαύρου που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Ο γραφικός πέτρινος φούρνος του Δημήτρη Κωστόπουλου συνεχίζει μια παράδοση 40 χρόνων και δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και διάθεσης παραδοσιακού χωριάτικου ψωμιού, παξιμαδιών, αρτοποιημάτων και παραδοσιακών γλυκών.
Image

Ο Δημήτρης Κωστόπουλος αποφάσισε τότε στη μνήμη της μητέρας του Αλεξάνδρας και εκπληρώνοντας ένα δικό της όνειρο να παράγει ο ίδιος ψωμί. Με κόπο και πολλές ώρες προσωπικής εργασίας αλλά πάντα με μεράκι, αγάπη και όραμα,  ο φούρνος του Δημήτρη εξελίχθηκε σε οικογενειακή επιχείρηση, έχοντας στο πλευρό του την καίρια παρουσία και αρωγή της συζύγου του Σοφίας. 

Ο φούρνος αυτός ψήνει καθημερινά ζυμωτά καρβέλια, κουλουράκια, πίτες, όλα χειροποίητα με αγνές πρώτες ύλες και παραδοσιακές συνταγές που άντεξαν στο διάβα του χρόνου και δεν σταμάτησαν να είναι ανάμεσα στις επιλογές του κοινού.

Μετά τον απροσδόκητο χαμό του το 2015 τα τέσσερα παιδιά του Αλεξάνδρα, Κωνσταντίνα, Ειρήνη και Γιώργος ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης δίνοντας το δικό τους στίγμα αλλά πάντα με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την ιστορία με γεύσεις και συνταγές του τόπου μας, σεβόμενοι την κληρονομιά, τις αξίες και την καταγωγή μας.

Ένα πρώτο βήμα είναι και το νέο κατάστημα στην περιοχή του Ναυπλίου στην οδό 25ης Μαρτίου στο δρόμο για το Παλαμήδι και τη πολυσύχναστη παραλία της Καραθώνας. Η μοντέρνα εκδοχή του φούρνου Κωστόπουλου στο Ναύπλιο έχει δώσει έμφαση στην εικόνα και στην αισθητική του χώρου μέσα και έξω, κάνοντάς το μια υπέροχη εμπειρία για τους πελάτες.

Προσφέρει μεγάλη γκάμα προϊόντων με αγνά υλικά, αξεπέραστη ποιότητα πρώτων υλών και τη γευστική αξία του φρεσκοπαρασκευασμενου προϊόντος. Όπως είναι λογικό δεν λείπουν τα παραδοσιακά γλυκά, κέικ και σιροπιαστά που θα κάνουν τη στάση σας στο φούρνο Κωστόπουλου μια γλυκιά απόλαυση.

Όσο για τα best seller είναι το χωριάτικο ψωμί με προζύμι, το γαλακτομπούρεκο με φρέσκο κατσικίσιο γάλα, το χειροποίητα παξιμάδια, το τσουρέκι με φρέσκα αυγά, οι κουραμπιέδες βουτύρου και πολλά άλλα.

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΕ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
ΑΔΑΜΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΑΡ. ΓΕΜΗ:146508513000
ΤΗΛ: 27530-22670
Image